3519 natural õlivaha

Loe edasi
Loe edasi
Kategooria:

Kirjeldus

Natural õlipeits saavutab läbipaistva või intensiivse tooni puitpõrandatele ja mööblile. Õlipeitsi eriline kombinatsioon võimaldab pindasid viimistleda ilma, et ülekatted jäävad näha. Kerge läbipaistev toon on võimalik saavutada, kandes õlipeitsi pinnale roostevaba metallist õlilabidaga. Seejärel poleerida pind, kasutades valget poleervilti.
Viimistletud pind jääb kergelt hajutatud ja mikropoorne. Osmo õlipeitsiga viimistletud pinnad tuleb üle katta nt. Osmo Polyx®Original õlivahaga.

0,125L

Lisainfo

kasutusjuhend

Läbipaistev viimistlus:
Kandke piki puusüüd õhuke kiht Osmo õlipeitsi puhtale ja kuivale puidu pinnale. Peale kandmiseks kasutage Osmo põrandapintslit, Osmo mikrokiust rulli või Osmo õlilabidat. Poleerige õlipeitsi ühtlaselt, kasutades valget poleervilti. Kuivamisaeg ligikaudu 12 tundi.

Kattev viimistlus:
Kandke teine kiht õhukeselt piki puusüüd puhtale ja kuivale puidu pinnale. Peale kandmiseks kasutage Osmo põrandapintslit, Osmo mikrokiust rulli või Osmo õlilabidat. Poleerige õlipeitsi ühtlaselt, kasutades valget poleervilti. Kuivamisaeg ligikaudu 12 tundi.

Enamik pintslitõmbeid saab eemaldada 30 minuti jooksul peale esmast pealekandmist. Veenduge, et ruumis oleks kuivamisajal tagatud piisav ventilatsioon. Osmo toonivat õlipeitsi saab kanda väikestele pindadele ka puuvillase lapiga.

kasutuskohad

Osmo Õlipeitsi on sobilik kasutada kõikidel puitpindadel sisetingimustes, eriti puitpõrandatel, nt. parkett, OSB ja kork, samuti treppidel ja mööblil.

Tootja

Osmo

Tootekirjeldus

Lae alla